Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'limp mode'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

There are no results to display.

Forums

  • Team Shelby Community
    • Team Shelby Forum
    • Team Shelby: NON-Automotive Off Topic
    • Shelby Performance Parts
    • Team Shelby Racing
    • Shelby Collectibles
  • Team Shelby Club (member access only)
    • Team Shelby Club House
    • Current Team Shelby Events
    • Previous Team Shelby Events
    • Shelby American Registry
  • Team Shelby Regional Groups
    • Team Shelby Regional Groups
    • Event Discussion
  • Shelby American Motorsports
    • S/A Motorsports
  • Shelby Super Snake
    • 2015-2019 Super Snake
  • Shelby GTE, Shelby GT-H, Shelby GT Forum
    • Shelby GT, GT-H Modifications and Tech.
    • Shelby GT Discussion
    • Shelby GT/SC
    • Shelby GT (2019-up )
    • Shelby GT-S (2019)
    • Shelby GT-H (2016 Coupe)
    • Shelby GT-H (2006 Coupe)
    • Shelby GT-H (2007 Convertible)
    • Shelby GT-H: Lost & Found
    • Shelby GTE (2015-17)
    • Arrival Forum
  • Shelby GT500 Forum
    • Arrival Forum
    • Shelby GT500 Modifications and Tech.
    • Shelby 1000 (2013-2014)
    • GT500 SuperSnake
    • Shelby GT500 (2020-up)
    • Shelby GT500 (2013-2014)
    • Shelby GT500 (2010-2012)
    • Shelby GT500 (2007-2009)
    • Shelby GT500 (1967-1970)
  • Shelby GT350 Forum
    • 2015-2020 Shelby GT350
    • Arrival Forum
    • Shelby GT350 Modifications and Tech.
    • 2011-2014 Shelby GT350 Discussion
    • 1965-1970 Shelby GT350 Classics
  • Shelby Trucks
  • Shelby Terlingua Forum
  • Shelby GTS
  • Shelby Focus ST
  • Shelby CS6 & CS8 Forum
  • Cobra, Ford GT, Series 1 & Tiger Forum
  • Boss 302
  • Dodge Shelby Forum
  • Mustang Does It!
  • Dearborn Proving Grounds (DPG)
  • MCA/Team Shelby Gingerman Event

Product Groups

  • Team Shelby Club Membership
  • Invitation Only

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


What is your two (2) letter state/provincial code or provincial code?

Found 3 results

  1. Hi, My CEL is NOT illuminated. I was driving in a remote area carving some simple turns at around 30-45 MPH in second gear. As I was reaching the apex of a turn, I was slowly getting on the gas. Then it happened. It felt like the transmission jumped out of gear. But it didn't. The wrench was displayed, and the car had no power. I was far from home, so I thought I was screwed. I slowly pulled off to the side of the road. My daughter just said just turn off the car and start it again. Thinking I knew cars, I thought to myself that there is no way that is working. But, I didn't have a choice. I turned off the car. With cell phone in hand about to call AAA, I paused two seconds and started the car right up with no CEL and no wrench. I was stunned. I drove slowly for a while expecting the problem to show up again. It didn't. I then decided to get back to driving to make it happen again. It didn't. HUH? Again, the CEL and wrench lights are NOT illuminated. I then used my scan tool to pull codes. I had the following code in history, NOT in pending codes and NOT in current codes: P2138 - Throttle/Pedal Position Sensor/Switch D/E Voltage Correlation Unfortunately, the online manual I use don't really discuss this error. I'm about to back-probe the dual TPSs to ensure they have no issues. Has anyone had this issue? Looking at other posts on the internet, others have experienced this as well, but none of them really told me the issue. They usually just took it in and then end of post. Others say they installed another throttle and got a re-map; parts changing (no likey). And, others say just get a re-map; for me this fix makes no sense since this is a hard error not a mapping error (right?). Does anyone know the diagnostic procedure for looking into this? Or what resource do you suggest I use to look into this? Thanks
  2. Hello, I have a 2006 GT-H with 10k miles on it. It is an automatic but when I shift it manually 1st - 3rd I am experiencing some troubles. In first gear I can climb to desired RPM then shift and it will let me do the same in second gear. So no problems in first and second gear, however when I shift it into third gear the car will automatically shift at 2500 RPM. The car will not let the RPMs climb past 2500, it will shift automatically on its own (only happens in third). It hasnt thrown any codes and the dealer said that it is an automatic and should be driven in auto. Also, if it matters it shifts as it should in drive???? Any information would be greatly appreciated. Thanks
  3. Hello, I have a 2006 GT-H with 10k miles on it. It is an automatic but when I shift it manually 1st - 3rd I am experiencing some troubles. In first gear I can climb to desired RPM then shift and it will let me do the same in second gear. So no problems in first and second gear, however when I shift it into third gear the car will automatically shift at 2500 RPM. The car will not let the RPMs climb past 2500, it will shift automatically on its own (only happens in third). It hasnt thrown any codes and the dealer said that it is an automatic and should be driven in auto. Also if it matters it shifts as it should in drive???? Any information would be greatly appreciated. Thanks
×
×
  • Create New...