Jump to content
Sign in to follow this  
SamuelMur

My Ford broke down.

Recommended Posts

Hello! Something happened with my Ford. The engine began to run unevenly, appeared to vibrate, and the oil consumption increased. Has anyone encountered this problem? What is the reason?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, you're not likely to get too much help here.  This is primarily a Mustang group. I assume by your posting in the Ford GT forum here that you own a 05-06 Ford GT.  There are a few GT owners but not many.

Whatever it is it doesn't sound good.  I see you're in Europe.  Have you sought out a Ford dealer over there?  Running rough could be a plug, but increased oil consumption isn't good (I'm surprised you ran it long enough in this state to determine that).  Do you see smoke from the tailpipe?   Something this bad would probably throw a Check Engine Light - is it lit?  Have you pulled the code (if there is one?)

You might try the Ford GT forum (since you're an owner, you'll get in) at www <dot> fordgtforum <dot> com (for some reason the word forum is disallowed ...  That forum is dedicated to Ford GT owners.

Edited by twobjshelbys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...